7 صبح الی 7 بعدازظهر روزهای غیر تعطیل
7 صبح الی 6 بعدازظهر روزهای پنجشنبه

سوالات متداول

آیا آزمایشگاه مرکزی فردیس دارای بخش کودکان است؟
بله، آزمایشگاه مرکزی فردیس خدمات آزمایشگاهی برای تمامی گروه‌های سنی، از جمله کودکان، ارائه می‌دهد. در صورتی که نیاز به انجام آزمایش برای کودک خود دارید، می‌توانید با ما تماس بگیرید تا راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.
آیا امکان دریافت نوبت به صورت اینترنتی وجود دارد؟
بله، برای دریافت نوبت اینترنتی می‌توانید از طریق واتس‌اپ، ایتا، تلگرام یا آی گپ به شماره 09307569973 با ما در ارتباط باشید. دریافت نوبت اینترنتی از طریق سایت به دلیل بروزرسانی تا اطلاع ثانوی غیرفعال است.
آزمایشگاه مرکزی فردیس با چه بیمه هایی قرارداد دارد؟
آزمایشگاه مرکزی فردیس با انواع بیمه‌های معتبر از جمله بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی، نیروهای مسلح، بیمه سینا و سایر بیمه‌های رایج قرارداد دارد. لطفاً برای کسب اطلاعات دقیق‌تر از طریق منو به بخش راهنمای بیماران > بیمه های طرف قرارداد مراجعه کنید.
راه های ارتباطی با ازمایشگاه چیست؟

شما می‌توانید با آزمایشگاه مرکزی فردیس از طریق شماره تماس‌های ذکر شده در وب‌سایت ما یا شبکه‌های اجتماعی در ارتباط باشید.

واتساپ، تلگرام، ای گپ، ایتا: 09307569973

تلفن:  026-36541900-5      026-32622

آیا امکان انجام آزمایش در منزل وجود دارد؟
بله، برای درخواست خدمات آزمایش در منزل کافی است از طریق واتس‌اپ به شماره 09307569973 با ما در ارتباط بوده تا در اسرع وقت پاسخگو شما باشیم.
آیا امکان دریافت جواب به صورت اینترنتی وجود دارد؟
بله، آزمایشگاه مرکزی فردیس امکان دریافت نتایج آزمایش‌ها به صورت آنلاین را فراهم کرده است. بلافاصله بعد از آماده شدن جواب آزمایش، لینک جواب برای شما پیامک خواهد شد؛ همچنین شما می‌توانید از طریق وب‌سایت یا اپلیکیشن موبایل ما نتیجه آزمایش خود را مشاهده کنید.
چرا باید آزمایش خود را تکرار کنم؟
برای اطمینان بیشتر به نتیجه آزمایش، تاثیر داروهای مصرفی، پیشگیری از بروز عوارض احتمالی و تاثیر عوامل خارجی بر روی آزمایش، معمولا آزمایشگاه یا پزشک آزمایش را تکرار خواهند کرد؛ همچنین ممکن است خود بیمار شرایط آزمایش را رعایت نکرده باشد.
برای تست هایی که احتیاج به ناشنایی دارند، چند ساعت باید ناشتا باشم؟

بین 8 تا 14 ساعت. قبل از آزمایش از خوردن و آشامیدن پرهیز شود. از جمله تست هایی که نیاز به ناشتایی دارند عبارتند از: قند خون، کلسترول، تری گلیسیرید و برخی از آزمایش های کبدی و کلیوی، ویتامین B. لازم به ذکر است که نوشیدن آب ایرادی ندارد.

 

لطفاً دستورالعمل‌های دقیق را از پزشک یا پرسنل آزمایشگاه دریافت کنید.

آیا مصرف دارو در زمان ناشتایی امکان پذیر است؟
داروها می‌توانند بر نتایج آزمایش اثر بگذارند به همین خاطر پیش از انجام آزمایش با پزشک خود مشورت کنید. بهتر است دارو مصرف نشود مگر با دستور پزشک.
برای آزمایش مدفوع چه کاری باید انجام دهم؟
رنگ، شکل و بوی مدفوع نشان دهنده وضعیت سلامتی فرد است. برای انجام آزمایش Stool exam (S/E) نیاز به ناشتایی نیست ولی مصرف برخی داروها مانند آنتی اسید یا آنتی بیوتیک ها در نتایج آزمایش تاثیر دارند و بهتر است مصرف نشود. همچنین آزمایش بهتر است تا 2 ساعت تحویل آزمایشگاه شود.
آیا استرس می‌تواند نتیجه آزمایش را تغییر دهد؟
بله، بهتر است بیمار از شب قبل در آرامش باشد چون استرس باعث افزایش گلبول های سفید و افزایش قند خون، تغییراتی در هموگلوبین، پرولاکتین، کورتیزول و هورمون رشد و کاهش میزان تست تحمل گلوگز خواهد شد.
شرایط آزمایش پرولاکتین چیست؟
آزمایش پرولاکتین یا هورمون رشد نیاز به ناشتائی ندارد ولی از یک روز قبل از تحریک سینه ها، پیاده روی و ورزش کردن خودداری نمایید. حداقل 12 ساعت قبل از آزمایش پرولاکتین آمیزش جنسی نداشته باشید. در صورت مصرف دارو حتما با پزشک مشورت کنید و بهتر است حداقل 2 ساعت بعد از بیدار شدن از خواب آزمایش دهید.
شرایط آزمایش اسپرم چیست؟
نمونه اسپرم در آزمایشگاه به روش استمنا انجام میشود و بهترین زمان 3 تا 5 روز از آخرین آمیزش جنسی است و چنانچه نمونه منی را در منزل جمع آوری کردید، در عرض 20 دقیقه و در دمای 37 درجه(نمونه را بین دو دستان خود قرار دهید) به آزمایشگاه تحویل دهید و چنانچه دارویی مصرف می‌کنید حتما با پزشک مشورت نمایید.

تماس با ما